Lymfedrænage

Udrensning og afgiftning, fjerlet lymfemassage

Væskedrivende, immunforsvarsstyrkende, udrensende og afgiftende behandling.  Lymfedrænage er en pulserende “fjerlet” massage.En lymfedrænage behandling har en afstressende effekt. Den rytmisk pulserende behandling har en afslappende virkning på det sympatiske nervesystem (vores stressnervesystem.)

For at opnå en lymfedrænerende virkning udføres kreds- og spiralformede håndbevægelser, for at hente væsken op og pumpe den videre. Der holdes en tæt hudkontakt, samtidig med at huden forskydes over det underliggende væv. Drænagen er rytmisk med stigende og aftagende tryk.

En lymfedrænagebehandling har afstressende effekt. Den rytmisk pulserende behandling har en afslappende virkning på det sympatiske nervesystem (vores stressnervesystem.) Herved udvider lymfekarrene sig og lymfeangion motorikken øges. Når det sympatiske nervesystem slapper af, bedres muligheden for at det parasympatiske nervesystem (vores afslappende og genopbyggende nervesystem) kan arbejde. Når dette nervesystem er i “gode hænder” sender det impulser til hjernen, som nedsætter produktionen af stresshormoner.

INFO

Behandling 

90 min.

Behandlingen er en kropsbehandling. En fjerlet messageteknik hvor hele lymfesystemet stimmuleres.

Der arbejdes på hele krop , ansigt og fødder med denne teknik.

Behandlingen kan afhjælpe :

  • Ødmer
  • Væskeophobninger
  • Dårlig blodcirkulation
  • Hudproblemer 
  • Hovedpine
  • Inflammationstilstande
  • Styrkelse af immunforsvaret
  • Uro og smerter i kroppen generelt grundet væske

Reaktioner

Kan være

Afslappethed – stort energi niveau – ændring af afføringsmønster – mørkere urin – hyppig vandladning – træthed

Reaktionerne kan være forskellige. Behandlingen frigør kroppens affaldsstoffer så det er MEGET vigtigt at drikke vand i de efterfølgende timer.

Massagen hjælper kroppen med at normalisere væskebalancen i celler, væv og blod. Lymfen beskytter kroppen mod sygdomme ved, at fjerne bakterier og affaldsstoffer fra cellerne. Det er  lymfesystemet, der holder os raske.

Ved hjælp af denne massageform, dræner man væsken igennem huden og frem til lymfeknuderne, hvor affaldsstoffer, mikroorganismer og unødvendig væske vil blive behandlet og nedbrudt. Aktiv påvirkning af lymfesystemet giver automatisk afspænding af hele muskulaturen og du bliver roligere og mere afslappet.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *