Neuro fod refleksterapi

Neoroligsk behandling med fokus på rygraden

Genopretter balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt. 

Med Neuro- Fod Refleksterapi udnyttes den kapacitet, som hjernen er udstyret med fra naturens side.

Den tibetanske Fod refleksterapi er en neurologisk teknik som Lone Sørensen – Sorensensistem har udviklet. 

Ved behandling med neuro fod refleksterapi tages der udgangspunkt i posturologi. Med behandlingen opnår man at hjernen registrerer og modtager korrekt imformation om kroppens stilling. Det er kun hjernen der er SÅ ressourcefuld til denne opgave uden at den vil give nogen former for bivirkninger.

En ubevidst stilling kan forårsage skævheder og problemer. Dette kan således skyldes ændringer i knoglerne på grund af lammelser, brud, sammenfald i ryggen grundet osteoporose, Scheuermann eller asymmetriske forhold. 

Det kan dog også skyldes en forkert arbejdsstilling, traumer eller nervøse tilstande.

INFO

Behandlingstid fra 60min.

Behandlingen foregår udelukkende på fødderne med fokus på rygsøjlen.

Punkter og zoner stimmuleres manuelt

Reaktioner

kan for nogle være hovedpine og svimmelhed i timerne efter behandling. Dette opstår typisk efter en korrektion af rygsøjlen fordi der genskabes et mere normalt flow i kroppens energi.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i de efterfølgende timer.

Behandlingen kan afhjælpe

  • Ryg smerter/skader
  • skulder/nakke smerter
  • Korrigering af kropsholdning
  • Lænde og hoftelidelser
  • Fantomsmerter
  • Neurologiske ubalancer

Med Tibetansk Neuro-fodrefleksterapi er det muligt at korrigere kropsholdning og behandlingen har meget stor indflydelse på det autonome nervesystem. Det muligt både at stimulere og hæmme aktiviteten i nervesystemet, og behandlingen er effektiv til neurologiske problemer efter hjerneblødninger, sygdomme i centralnervesystemet, neurologiske følger efter traumer som fantomsmerter som følge af ulykke og til neurologisk behandling.

“Praxis Vertebralis”, som den Tibetanske Neuro-Fod Refleksterapi også bliver kaldt, er en teknik, der egner sig specielt godt i kombination med diverse refleksterapi- og massageteknikker. Metoden kan også bruges som en selvstændig metode. 

Da metoden først kom frem i Tibet omkring 500 år f.Kr blev den udført direkte på rygsøjlen. Den ældgamle teknik er det seneste århundrede blevet studeret af læger i Argentina, som har klarlagt de mere nøjagtige forskellige neurologiske forbindelser. 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *