Bipolar traume terapi

Forløsning af gammel trauma

Bipolar trauma refleksterapi er en behandlingsteknik der er sammensat af micro-systemer i ansigt og fødder baseret i Tibetansk medicin. Kroppens og hjernens hormonelle niveau reguleres, samt den neurologiske balance i forhold til neurotransmitterne. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og nordadrenalin.

Med balance i kroppens kemi, skabes der ro i din hjerne, dit sind, din krop og sjæl.

Følelser og hændelser oplagres i vores hjerne i det limbiske system, amygdala, nervesystemet samt i vores krop som cellehukommelse. Ubalance i kroppens kemi kan på sigt medføre sygdom. De fleste menesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge.

Mange er slet ikke klar over at de har en psykisk ubalance/blokering der gør at de konstant er syge eller er nød til at leve i et længerevarende sygdomsforløb. De sygdomme, der følger i kølvandet er utallige.

INFO

Behandlingen foregår i ansigt og på fødder.

Punkter og zoner stimmuleres manuelt – med  Hybenolie 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer, samt Frankincense creme.

Behandlingen kan afhjælpe:

  • Stress
  • Trauma
  • Emotionelle ubalancer
  • Mentale dysfunktioner
  • Depression
  • Udbrændthed
  • Spiseforstyrrelser

Reaktioner efter behandling

kan være afslappethed  – følelsesmessige reaktioner – træthed – lettere til gråd – lethed – sårbarhed.

Drik rigeligt med vand efter behandlingen. 

Med denne teknik er det muligt for klienten at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand.

En tilstand med fuldstændig ro i din indre krop og psyke. I den tilstand er det muligt  at arbejde sig til et endnu dybere niveau, en form for meditativ tilstand. Den meditative tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer der ligger lagret i både bevistheden og underbevistheden.

Bipolare refleksterapi – avanceret ansigts og fod zoneterapi er udviklet af Lone Sørensen Sorensensistem TM. Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *