Ansigtsrefleksterapi – Avanceret zoneterapi

Sundhedsfremmende behandling

Ansigtsrefleksterapi er en behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer & sygdomme.

Med denne teknik behandles årsagen til kroppens organiske, fysiske, og psykiske ubalancer og dysfunktioner.

Med Ansigtsrefleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer & sygdomme,muskelsmerter, spændinger samt stressrelaterede problemer. Behandlingen kan også anvendes som et led i genoptræning ved alle typer hjerne & neurologiske dysfunktioner.

Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode, er ikke alene at forebygge sygdomme, men også at behandle årsagen til sygdommen opstår. Det er muligt at afhjælpe skader/ubalancer i hele kroppen og hjernen.

Ansigtsrefleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb så både hjerne, organer, muskler, hormon & nervesystem fungere bedre.

Både kroppens indre og ydre vilkår forbedres.

Rigtig mange bærer på forskellige former for ubalancer i kroppen uden at vide det & vil efter behandling mærke et større velvære 

Ansigtsrefleksterapi gør det muligt at lede nerveimpulser rundt i systemet med stor præcision ved biofeedback gennem hjernen og centralnervesystemet. Med Ansigts Refleksterapi er det altså muligt at behandle symptomer i både organiske, kemiske, fysiske og hormonelle funktioner hos både børn og voksne. 

INFO

Behandlingen foregår udelukkende i ansigt og kranie.

Punkter og zoner stimmuleres manuelt – med  Hybenolie 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer

Behandlingen kan afhjælpe:

  • Symptomer af organisk, kemisk og muskulær art
  • Afhjælpning af emotionelle problemer
  • stress
  • søvnløshed
  • barnløshed
  • mave/tarmproblemer
  • Uro & koncentrationsbesvær
  • Former for gigt
  • akutte smerter
  • hormonelle ubalancer

På grund af refleksterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling og mere præcise og langt hurtigere resultater. Behandlingen planlægges og sammensættes individuelt til den enkelte klient.

Ved denne manuelle stimulering af punkter og reflekszoner er det muligt at påvirke centralnervesystemet, kroppens meridianbaner,

blod & lymfekredsløb og med det opnå et målrettet, præcist og virkende resultat.

Først analyseres og derefter stimuleres for behandling af symptomer, sygdomme og ubalancer.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *