GRANATÆBLER

Granatæbler er især kendt for deres høje indhold af antioxidanter. Den er også kendt for at opløse galdesten og nyresten, forkalkninger og små cyster. Den har også en evne til at modvirke tumorer. Granatæblekerner, der lige er blevet åbnet – hvad enten det sker mellem dine tænder eller i en saftpresser – frigiver al kraft i hvert af disse små universer, som kommer dig til undsætning. Når du spiser et frisk granatæble, foregår der en kemisk reaktion, hver gang frugtsyrerne (der er fulde af fytokemiske stoffer som anthocyaniner) kommer i kontakt med de usunde forkalkninger, der dannes af galde, ophobet protein og kalcium i en af dets giftige former. Disse forkalkninger begynder med det samme at blive nedbrudt.

Granatæbler virker opbyggende på blodet, de styrker antallet af røde og hvide blodlegemer. De spiller også en vigtig rolle i forbindelse med blodsukkeret ved at genoprette glukosereserverne i leveren, så den kan frigive glukosen til blodet, når der er brug for det. Denne proces beskytter binyrerne – hvis du går i mange timer uden at spise noget, og leveren ingen glukosereserver har, bliver dine binyrer tvunget til at pumpe hormoner som kortisol ud i blodet for at holde dig gående, og det kan føre til en overaktiv binyrer. En overaktiv binyre kan i længden blive til udbrændthed. Hvis du har brug for at få binyrerne i balance og stabilisere blodsukkeret, så ty til granatæbler. Granatæblernes høje indhold af glukose gør dem også til føde for hjernen og en hjælp til fokus og koncentration. Granatæbler indeholder spormineraler som jern, mangan, kalium og krom, de er alle er meget biotilgængelige og letoptagelige. Granatæbler er med til at rense alle porer og hårets follikler, så de fremmer hårvækst, hvor der er brug for den, og er en hjælp for huden og hovedbunden. Granatæbler er fantastiske til at regulere hormoner, fordi de skyller de giftige af dem ud, for eksempel de dårlige østrogener, der fremmer kræft. Frugten er også med til at afgifte kroppen for DDT og andre pesticider, fjerne uhensigtsmæssige ophobninger af mælkesyre i musklerne, rense ørerne for ørevoks og mindske ny ørevoksproduktion.

SYGDOMME

Hvis du lider af følgende sygdomme, så prøv at introducere granatæbler i dit liv – Alzheimers sygdom, søvnløshed, demens, binyretræthed, diabetes, hypoglykæmi, propper af ørevoks, hårmangel, galdesten, nyresten, små knuder, forkalkninger, Epstein-Barr-virus/mononukleose, autisme, borreliose.

SYMPTOMER

Hvis du lider af følgende symptomer, så prøv at introducere granatæbler i dit liv – Omtågethed, hukommelsestab, cyster, forkalkninger, desorientering, problemer med at fokusere, vægtforøgelse, hårtab, muskelkramper, blodsukkerubalance, skader på nervernes myelinskeder, arvæv i leveren, ondt i ryggen, frossen skulder, smerter i kroppen, ørepine, pletter for øjnene, smerter i ribbenene, ondt i fødderne, hovedpine, nældefeber, inflammation, hudkløe,

TIPS

Spis gerne et eller flere granatæbler om dagen for at få den størst mulige gavn af dem. Du kan drysse de små kerner på alt muligt – salater, hummus, guacamole. Hvis du er bekymret over en usædvanlig stor sult, overspisning og/eller vægtforøgelse, så spis granatæblekerner før et måltid for at tage toppen af appetitten.

KILDE

https://www.medicalmedium.com/blog/healing-benefits-of-pomegranates

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *