RØDBEDE

29. april 2020 0 Af KarinaG

Rødbeder er blevet udråbt til at rense leveren og styrke blodet alene på grund af deres farve. Det passer ikke ifølge AW.
Rødbeder er sunde hvis de er økologiske og garanteret GMO-fri som desværre er svært at finde i dag.
Ifølge AW er der fødevarer der er meget bedre og sundere at spise end rødbeder og det er pink pitaya som er meget mere lever-helbredende og blodstyrkende end rødbeder nogensinde kan blive.
Vilde blåbær er noget mere rensende for leveren end rødbeder, det samme gælder for asparges og rosenkål. Selv æbler slår rødbeder med flere længder.
Ifølge AW skal man ikke stoppe med at spise rødbeder hvis man kan lide dem, man skal bare ikke spise dem for leverens skyld. Og de skal være garanteret GMO fri for ellers er de destruktive.

AW er ikke udpræget begejstret for rødbeder, han sammenligner dem med en gammel udslidt bil hvorimod de andre frugt og grønt han nævner er som nye biler. Og han vil sikre sig at vi får alle informationerne så vi selv kan tage valget omkring rødbederne, for vi har kun et vist antal måltider i vort liv.

Det eneste sted han snakker positivt om rødbeder er i forbindelse med PTSD, hvor han nævner dem på grund af deres glukoseindhold.
Ønsker du at spise rødbeder så er de ok revne eller dampede. De duer ikke at juice fordi den type sukker der er i bliver for koncentreret når det bliver juicet.På 28 dages kuren skal du ikke spise rødbeder fordi de er alt for tungt-fordøjelige.

KILDE : https://www.medicalmedium.com/blog/foods-that-heal-the-liver

Print Friendly, PDF & Email