Anti-kræft fødevarer og urter

29. april 2020 1 Af KarinaG

Agurk har et højt klorofyl og lignanindhold i dens skrald hvilket gør den til en stor anti-kræft fødevare og kan være særlig nyttigt til at reducere risikoen for østrogen relaterede kræft, såsom bryst-, livmoder-, prostata- og æggestokkekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cucumbers

Basilikum hjælper med at reducere knuder, cyster og tumors samt indeholder anti-kræft forbindelser som hjælper med at forhindre skjoldbruskkirtelkræft

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/avocado-caprese-salad

Broccoli er pakket med anti-cancer forbindelser, såsom sulforaphane og indol-3-carbinol, der er kendt for at hjælpe med at forhindre mave-, tarm-, lever-, bryst-, hud- og prostatacancer.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/broccoli

Blomkål indeholder stærke anti-kræft forbindelser, såsom indol-3-carbinol og sulforaphane som er særlig gavnlige for at hjælpe med at forhindre bryst-, livmoderhals-, æggestokke-, tyktarms-, mave- og prostatacancer.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cauliflower

Cashew er fyldt med anti-kræft forbindelser kaldet proanthocyanidins, som har evnen til at sulte tumorer og stoppe kræftcellerne i at dele sig.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cashews

Cat’s claw er en kraftig støtte til kræft og tumorer fordi de fleste kræfttyper og tumorer er forårsaget af EBV. Cat’s claw slår virusser ned mens den styrker immunforsvaret.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/healing-benefits-of-cats-claw

Chaga er en af de bedste kilder til betulinsyre som vides at dræbe kræftceller ved kontakt. Chaga er derfor ofte som en af de bedste anti-kræft og anti-tumor fødevarer og er højt værdsat i en række naturlige kræftbehandling og forebyggende protokoller. Forskning har vist Chaga at være særlig gavnlige mod tarm-, mave-, livmoder-, lunge-, bryst- og prostatakræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/chaga

Champignon indeholder potente anti-kræft forbindelser, såsom konjugeret-linolsyre (CLA), der er specielt gavnligt for bryst-, æggestokke- og livmoderkræft på grund af sin evne til at forhindre høje niveauer af østrogen i at cirkulere rundt i kroppen.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/crimini-mushrooms

Citron indeholder et stof kaldet limonen som kan opløse galdesten og nyresten og kan bidrage til bekæmpelsen af mund-, lunge-, hud-, bryst-, mave- og tyktarmskræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/lemons

Grapefrugt er anti-kræft kraftværk og er særlig gavnlig for prostata-, bryst-, tarm- og halskræft.Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/grapefruit

Grønkål er et anti-kræft kraftværk og indeholder fytokemikalier såsom glucosinolater er er med til at beskytte kroppen mod bryst-, tyktarms-, prostata-, æggestokke- og blærecancer.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/kale

Gurkemeje har fænomenale anti-kræft egenskaber og kan forhindre prostata-, hud-, tarm-, mund-, spiserørs-, lunge-, mave-, bugspytkirtel-, lever- og brystkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/turmeric

Hibiscus te indeholder antioxidanter der har stærke anti-kræft egenskaber og som har evnen til at beskytte celler og holde dem sunde og fri for skader.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/hibiscus-tea

Hindbær kan forebygge kræft og er meget gavnlig til tarm-, bryst,- prostata-, mave- og lungekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/raspberries

Honning, rå er ofte omtalt som “flydende guld” på grund af dens meget terapeutiske antibiotika, svampedræbende, anti-virus, antiseptiske, anti-ældning og anti-kræft egenskaber. Rå honning som ikke er filtreret, siet og opvarmet yder langt flere fordele end alm. honning.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/raw-honey

Hvidløgindeholder anti-kræft egenskaber.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/garlic

Kakifrugter indeholder et anti-kræft og anti-tumor-forbindelse kaldet Betulinsyre hvilket gør dem yderst gavnlig for lunge-, tyktarm-, prostata-, bryst- og hudkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/persimmons

Kanel har anti-kræft egenskaber og har været kendt for at reducere væksten af leukæmi og lymfekræftceller i kroppen.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cinnamon

Kartofler indeholder antioxidanten quercetin som har anti-kræft egenskaber.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/potatoes

Kirsebær fremmer sund hæmoglobin og er også anti-kræft, specielt effektiv til at behandle non-Hodgkins lymfom, melanom, og glioblastom (en type hjernesvulst). Men også til blære- og brystkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/healing-power-of-cherries

Kokosvand har vist sig at have signifikant anti-kræft, anti-trombotiske og anti-aldrings fordele på grund af sin høje cytokinin indhold.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/coconut-water

Løg indeholder stærke anti-kræft egenskaber, der er hjælper med at nedsætte og vende tumorvækst i kroppen. Løg er særlig gavnlig for mave-, tyktarm-, prostata-, bryst-, lunge-, blære- og æggestokkekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/onions

Mandariner har anti-kræft egenskaber og er gavnlig mod bryst-, tarm-, lunge-, mave-, æggestokke- og prostatakræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/tangerines

Mangoer et stærkt anti-kræft fødevare og er specielt kendt for at forebygge lunge-, bryst-, tyktarms-, prostata-, blod- og mundkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/mango

Marietidsel er en anti-kræft urt og kan forebygge kræft. Marietidsel kan også forhindre kræftcellevæksten for bryst-, livmoderhals- og prostatakræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/milk-thistle

Marvkål (engelsk: collard greens)indeholder anti-kræft forbindelser.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/collard-greens

Martsviol (engelsk: sweet violet) er pakket med anti-kræft forbindelser og er meget effektiv mod lunge-, hud-, mave- og brystkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/sweet-violet

Mizuna kan forebygge tarm-, bryst- og prostatakræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/mizuna

Morgenfrueekstrakter har anti-kræft egenskaber og har været kendt for gavne mod leukæmi-, bryst-, prostata-, livmoderhals-, lunge, bugspytkirtel- og tyktarmskræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/calendula

Pastinak har anti-kræft egenskaber og er især gavnlig mod beskyttelse af tarmkræft og leukæmi.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/parsnips

Peberfrugter indeholder anti-kræft forbindelser som hjælper med at reducere risikoen for prostata-, bryst-, lunge- og tarmkræft.Peberfrugter skal spises modne, som med så mange andre planter. Der er tannin i peberfrugt, så være sikker på at de røde. Køb ikke de grønne peberfrugter for de er ikke modne. Hvorimod de røde, orange og gule indeholder markant højere indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Især de røde peberfrugter – som er helt modne – er fantastiske til lymfesystemet.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/bell-peppershttps://soundcloud.com/medicalmedium/the-lymphatic-systemhttps://www.medicalmedium.com/listen/damaging-health-fads

Pærer indeholder flere anti-kræft egenskaber og er kendt for at være særligt gode med hensyn til at forebygge kræft i spiserøret, bryst-, mave- og tyktarmskræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/pears

Radiser er fantastisk anti-kræft mad og er kendt for at være speciel gavnlige mod mave- nyre-, mund- og tarmkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/radishes

Ribs indeholder cassis polysaccharid (CAPS), som har stærke anti-kræft egenskaber, som øger deres gavnlige effekt.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/currants

Rosenkål indeholder stærke anti-kræft forbindelser, som er vist til særligt hjælp i bekæmpelse og forebyggelse af tarm-, bryst-, prostata-, lunge-, blære-, lever-, livmoder og æggestokkekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/brussel-sprouts

Rødkål er velkendt for sin høje procentdel af phyto-kemikalier såsom isothiocyanater, zea-xanthin og lutein, som kan hjælpe til effektivt at beskytte kroppen mod tarm-, bryst-, mave-, lunge- og prostatakræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/red-cabbage

Sareptasennep (engelsk mustard greens) indeholder forbindelser kaldet dithiolthiones der har stærke anti-kræft egenskaber og er særligt gavnlig i beskyttelse mod bryst-, tyktarm-, prostata-, lunge-, blære- og æggestokkekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/mustard-greens

Sarsaparil indeholder potente anti-kræft forbindelser og er meget hjælpsom til lever-, bryst- og lungekræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/sarsaparilla

Singrøn (latin: Vinca minor) (engelsk:Periwinkle) indeholder potente anti-kræft forbindelser og anvendes ofte mod leukæmi, neuroblastom, lymfomer, Hodgkins sygdom, Kaposis sarkom og Wilms tumor.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/periwinkle

Spidskommen indeholder anti-kræft og anti-tumor egenskaber og har vist sig at reducere risikoen for mave-, tarm- og levertumorer.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cumin

Søde kartofler er en af de bedste anti-kræftfødevarer og kan hjælpe med at forebygge bryst-, tarm-, lunge-, hud- og mundkræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/sweet-potatoes

Tranebær indeholder anti-kræft forbindelser.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/cranberries

Vild kirsebærbark(engelsk: wild cherry bark) er en lægeurt afledt af det sorte kirsebær træ, der har været brugt i hundredvis af år på grund af sin anti-virale, anti-bakterielle og anti-cancer egenskaber.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/wild-cherry-bark

Vindruer har fytokemikalier der er anti-inflammatoriske, anti-virus, anti-mikrobielle, Anti-ældning og anti-kræft og yder beskyttelse mod anæmi, degenerative nervesygdomme, hjertesygdomme, virus-og svampeinfektioner, Alzheimers, autoimmune sygdomme og alle former for kræft.

Kilde: https://www.medicalmedium.com/blog/grapes

Print Friendly, PDF & Email