AGURKER og agurkejuice

Agurker styrker binyrerne og nyrerne samt renser blodet for neurotoksiner. Agurker er yderst alkalisk og hydrerende samt rig på næringsstoffer såsom vitamin A, C og K, magnesium, silicium og kalium. Agurker er også fyldt med antioxidanter og enzymer såsom erepsin der hjælper os med at fordøje proteiner, ødelægge parasitter og bændelorm. Det høje klorofyl og lignan (antioxidanter og phytoøstrogener) indhold i agurkeskrællen, gør den til en stor anti-kræft kost og kan være særlig nyttig til at reducere risikoen for østrogenrelaterede kræftformer som bryst-, livmoder-, prostata- og æggestokkekræft. Klorofylet er også bundet til vitaminerne A, B og C.

Agurkers spor af aminosyrerne glycin og glutamin kombineret med deres ekstreme og meget aktive indhold af enzymer og coenzymer, plus deres overflod af mere end 50 spormineraler gør dem til et fremragende udbringningssystem for neurotransmitternes kemiske stoffer. Dette er en god nyhed, hvis du har angst eller andre neurologiske lidelser. Agurker understøtter fordøjelsen. De indeholder uopdagede coenzymer. Sammen med de ​​enzymer – der er blevet opdaget af den lægenvidenskabelige forskning (såsom erepsin) – hjælper coenzymer med kroppens proteinfordøjelse, så du kan få mest muligt ud af alt, hvad du spiser. Det høje fiberindhold i agurker gør den til en glimrende middel mod forstoppelse ved at tilføje store mængde fibre og hydrering direkte til tyktarmen.

Agurker er også et af de bedste naturlige vanddrivende midler og medvirker til udskillelse af affald gennem nyrerne samt hjælper til med at opløse urinsyreophobning, som nyre- og blæresten. De har også vidunderlige anti-inflammatoriske fordele, som er meget gavnlige ved autoimmune- og neurologiske lidelser som kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, migræne, angst, depression, helvedesild, eksem, psoriasis, leddegigt, multipel sklerose, & Lupus. Den kan også bidrage til at mindske ødemer, oppustethed og hævelser i kroppen samt hævelser under øjnene ved udvortes brug. Agurker gavner tænder og tandkød fordi fibre og næringsstoffer hjælper til at massere tandkødet og fjerne dårlige bakterier fra tænder. Det høje silica indhold fremmer stærkt og sundt hår og negle.

Frisk agurkejuice er en meget alkaliserende og hydrerende drik, der er rig på næringsstoffer, såsom vitamin A, C og K, magnesium, silicium og kalium. Den har evnen til at rense og afgifte hele kroppen samt bidrage til at afhjælpe fordøjelse problemer som gastritis, aciditet, halsbrand, fordøjelse besvær og sår. Den er også ideel til hurtigt og effektivt at genoprette og opnå korrekt hydrering af kroppen, da den indeholder gavnlige elektrolytter, der har evnen til at bringe næringsstoffer og hydrering dybt ind i celler og væv. Den gør det langt mere effektivt end vand alene. Frisk agurkejuice er den bedste foryngelses-drik i verden. Den indeholder elektrolytforbindelser, der specifikt er beregnet til at nære og afkøle overbelastede binyrer og nyrer, der kæmper for at udføre deres opgave med at filtrere giftigt affald og blive overophedet på grund af giftig urinsyre. Hvis du har en nyresygdom, er i dialyse, eller du mangler en nyre, kan det være yderst fordelagtigt at drikke agurkejuice hver dag. Agurkers kølende virkning på kirtler og organer gør dem også til vidunderlige feberreducerende midler for både børn og voksne.

Sygdomme – Hvis du har nogen af ​​følgende betingelser, kan du prøve at bringe agurker ind i dit liv. Nyresygdom, nyresvigt, manglende nyre, binyretræthed, angst, Epstein-Barr virus (EBV) / mononukleose, diabetes, hypoglycæmi, migræne, amyotrofisk lateral sklerose (ALS), eksem, psoriasis, kortvarigt iskæmisk attak (TIA), uforklarlig ufrugtbarhed, underlivsbetændelse, nedsat forplantningsevne, forkølelse, influenza, cytomegalovirus (CMV), HHV-6, helvedesild, kronisk træthedssyndrom (CFS), fibromyalgi, multiple sklerose (MS), lupus, postural ortostatisk takykardiasyndrom (POTS) ), blodforgiftning, gærsvampeinfektioner, E. coli-infektion, Streptokok-infektion, solskoldning

Symptomer – Hvis du har nogen af ​​følgende symptomer, kan du med fordel prøve at bringe agurker ind i dit liv. Feber, skæl, oppustethed, mavekramper, stagneret lever, dehydrering, hovedpine, tør og / eller kløende hud, hedeture, vægtøgning, menopause-symptomer, (PMS) symptomer, ængstelse, neuralgi (inklusive trigeminal neuralgi), overfølsomhed over for fødevarer, inflammation, toksæmi, acidose, rygsmerter, alle neurologiske symptomer (inklusive prikken, følelsesløshed, spasmer, trækninger, nervesmerter og trykken for brystet), lav saltsyre (HCl).

TIPS :

* For at opnå synlige resultater kan du prøve at spise to agurker om dagen.

* I stedet for at juice en masse grøntsager og frugter på en gang, så prøv kun at juice agurker. Ligesom bladsellerijuice har ren agurkejuice unikke helbredende egenskaber. Hvis du regelmæssigt drikker 4,8 dl ren agurkejuicet, kan det have en livsændrende virkning.

* Hvis du prøver at holde korn ude af din kost, skal du lave nudler af agurker ved hjælpe af en spiralizer eller juliennejern. Agurkenudler er mere fugtgivende og velsmagende end de mere populære squash-nudler. Prøv med salatagurker for at få de bedste nudelresultater.

* Når du bruger konventionelle agurker, skal du sørge for at skrælle dem, før du spiser dem for at undgå at indtage den giftige overfladebehandling med voks.

KILDE :

http://www.medicalmedium.com/blog/cucumbers

http://www.medicalmedium.com/blog/cucumbers-1

http://www.medicalmedium.com/blog/kale-salad

http://www.medicalmedium.com/blog/healing-power-of-cucumbers

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *