Spinat boller med bladselleri

5. november 2019 0 Af KarinaG

Lækre luftige spinat boller – de bliver ikke tørre og heller ikke klæg. De er gode til suppe , til morgenmaden. Jeg selv elsker dem med hjemmelavet avokadopålæg. 

 

Ca. 7 boller 

Ingredienser :

50 gram frisk babyspinat

2 store spsk pulp fra bladselleri

3 1/2 dl vand

2 1/2 spsk fiberhusk

1 tsk salt

100 gram rismel/boghvedemel

100 gram havremel, kokosmel kan også bruges.   ( det bruger jeg selv )

2 spsk kartoffelmel

1 spsk kokossukker

 

FREMGANGSMÅDE

Spinat, bladselleri pulp og vand blændes til der ikke er flere spinatstykker i blandingen. Bland alle de andre ingredienser i en skål og tilsæt “spinat” vandet. Ælt dejen godt igennem, og lad den hvile i 10 min. Form 7-8 lige store boller og bag dem i ovnen på 180 grader i 50 min. Lad bollerne køle af inden du skærer i dem

 

Print Friendly, PDF & Email