Bladsellerijuice #2

AFSNIT 2

I dette afsnit fortsætter jeg hvor jeg slap fra afsnit 1 med juicens “rejse” i kroppen – måske det giver en bedre forståelse hvorfor vi skal drikke den mængde 

Hvorfor den skal drikkes på tom mave

Hvorfor må den ikke fortyndes

Er der alternativer ?

Hvad er det for symptomer og ubalancer den kan afhjælpe ? 


JUICENS FORHINDRINGER NED GENNEM KROPPEN :

Juicen er nået til tyndtarmenhvor den mødes af slim, som findes hos både unge og gamle. Dette er en samling af streptokokker, E coli og andre uproduktive bakterier, samt flere svampearter som allesammen venter på næring i form af protein fra æg, collagentilskud, laktose fra mælkeprodukter. Når juicen ankommer til denne skare af sygdomsfremkaldende organismer, har “krigen” fået endnu en front. Udover det er der harske fedtstoffer der er størknet, og sidder på tarmvægen efter mange års indtag af fødevare med et højt fedtindhold. Der sidder også rådnede protein der har boret sig ind i tarmvæggen, hvor der er endnu flere bakterier og svampe. Derudover kommer der ekstra adrenalin – hvis du feks. spiste i farten eller var stresset så der har udviklet sig spændinger i tarmen. Dette adrenalinoverskud svier når det ankommer til tarmkanalen og trænger ind i alle kroppens celler. Bladsellerijuicen arbejder på at neutralisere dette adrenalin. Endnu en kamp…. Et aftenmåltid med højt fedtindhold betyder at fedtrester fra måltidet bliver hængende som olie forurening fra mavesækken til tyktarmen og dem skal juicen også bekæmpe. Det betyder at hvis du har spist en særlig fed aftensmad, kommer juicen på hårdt på arbejde næste morgen, og det vil svække dens healende kraft på dens videre tur på forhindringsbanen. Fordøjelsesystemet er kun begyndelsen. En tilstrækkelig mængde bladsellerijuice skal nå frem til tyktarmen, og helst med usvækket kraft, den skal absorberes i blodbanen, så dens bestanddele kan passere gennem portvenen til din lever og derfra videre til galdeblæren – for at kunne hjælpe dig med at blive rask.

Uanset hvad du har at slås med i livet, vil en sundere lever betyde meget større chance for helbredelse for symptomer og sygdomme. Så snart bladsellerijuicen omsider ankommer til leveren, møder den igen flereforhindringer. Leveren er hos de fleste mennesker fyldt med toksiner som pesticider, herbicider, plastic og andre olieprodukter, sygdomsfremkaldende organismer som virus og bakterier og mange andre problemvoldere. Alt dette belaster leverens galdeproduktion.Når juicen ankommer til området i leveren hvor galden bliver dannet og den stadig har tilstrækkelig kraft, vil den styrke den galde som leveren sender til galdeblæren. Næste afsnit tager vi den sidste del af rejsen og dens virke når den begynder at arbejde for alvor i kroppen. 

HVORFOR SKAL BLADSELLERIJUICEN DRIKKES REN OG PÅ TOM MAVE ?

Det vigtigste ved denne drik er at den drikkes på tom mave, anderledes kan det ikke være. Drikker du den sammen med din morgenmad er den stadig til gavn for din krop men slet slet ikke med samme helbredende kraft. DET ER VIGTIGT AT HUSKE. Hvis juicen skal have denne kraftfulde effekt som naturens mest healende og helbredende medicin skal den også være ren, altså KUN bladselleri. Det betyder ikke at du ikke kan laver juicer hvor du blander med andre sunde grøntsager, men gem hellere dem til i løbet af dagen. De er sunde og gode for din krop, men slet slet ikke så kraftfuld og medicinsk som den rene juice. Det hele handler om de natrium klyngesalte som er uopdaget, det er deres unikke evne til at beskytte, forsvare din krop og gøre den fri fra symptomer og sygdomme. Det er disse salte der ligger til grund for mange af de utrolige forvandlinger hos dem der drikker juicen. Og det er klyngesaltens virkning der er altafgørende for effekten af din juice. 

I afsnit 3  fortæller jeg hvad natriumklyngesalte er – og hvad det gør for kroppen. Dette er meget teknisk men også utroligt spændende og vigtig viden, Jeg tror det er vigtigt at gå i de dybe detaljer for at får en så klar forståelse så man muligvis har nemmere ved at fortsætte på juicen. 

ER DER ALTERNATIVER TIL JUICEN ? 

Det kunne jo tænkes at der er udsolgt, eller at man er et sted på planeten hvor det er umuligt at fremskaffe bladselleri. Det kunne også være at nogle reagere allergisk på bladselleri – SÅ er der her et par alternativer. Men det er vigtigt at forstå at selvom disse alternativer er udemærket så taler vi slet slet ikke om den samme kraft.

De er listet i den rækkefølge som giver mest af den effekt som bladsellerien

AGURKEJUICE :

Samme princip som bladselleri – den skal være ren, og det skal drikkes med det samme og det skal også være på tom mave

2 agurker til 1 portion altså 4,7dl

De skylles og så direkte i din juicer.

INGEFÆRVAND :

2-2,5 cm frisk ingefær

1/2 citron

4,7 dl vand

2 tsk ubehandlet honning ( dette kan undlades)

Ingefær rives direkte ned i vandet, pres saften fra citronen. Lad det trække i mindst 15 min – du kan også lade den trække natten over uden det skader. Si vandet – drikken kan nydes kold, varm efter ønske HUSK DET SKAL VÆRE PÅ TOM MAVE

ALOE VERA -VAND

1 stykke frisk aloevera blad – ca 5 cm

5 dl vand

Opskriften er beregnet til et stort aloe vera blad. Hvis du bruger blade fra din egen stue aloe vera skal du muligvis bruge fra flere blade. Prøv at undgå at tage fra den bitre del af bladet helt inde ved stilken.

Bladet skal fileteres som det var en fisk. Det grønne skind fjernes. Det klare “gel” kommes i en blænder – hæld vandet i og blænd det i 10-20sekunder, indtil gelen er helt opløst. Drikken skal drikkes omgående og på TOM MAVE

 

VAND MED CITRON ELLER LIME – kan anbefales hvis man skal ud og rejse da de er nemme og have med sig eller nemme af fremskaffe.

1 1/2 citron eller lime

5 dl vand 

Saften presses ud i vandet og drikken drikkes med det samme på TOM MAVE

HUSK at dette er alternativer, som skal bruges hvis det er udelukket med selleri. DETTE bør ikke være en vedvarende erstatning da de samme kraftfulde klyngesalte ikke findes i nogle af de ovenstående nævnte.

 

 

FÅ SUNDHEDEN TILBAGE – Den mesicinske seer Anthony Williams mener at denne juice overgår alle andre superfødevarer. 

Få hjælp til følgende lidelser 

Akne – AlZheimer og demens – Autoimmun sygdomme – Binyreproblemer – Blodsukkerproblemer – Blæreinfektion – Depression – Hudlidelser – Diabetes – Eksem – Fibromyalgi – Forstoppelse – Forhøjet kolesterol – Galdesten – Hovedpine og migræne – Forhøjet blodtryk – Kronisk træthedssyndrom – Ledsmerter – Psoriasis – Sklerose – Skjoldbruskkirtel problemer – Svampeinfektion – Søvnbesvær – Tarmproblemer – Urinsyregigt – Vægtproblemer – Øjenproblemer.

I afsnit 3 går jeg i dybden med juicens effekt på Fibromyalgi, blæreinfektioner, kræft, binyretræthed og depression. Dette er et ønske fra mine klinter

Tak fordi du læste med – Jeg håber denne læsning giver dig styrke, lyst og nysgerrighed til at fortsætte på din daglige morgen bladsellerijuice.

Jeg drikker stadigvæk juicen, og kan fortælle hvad jeg mærkede i min krop de 3 dage jeg var i Barcelona hvor jeg ikke fik den og ej heller brugte alternativer. Jeg sov uroligt om natten, men flere tisse ture, jeg drømte mange mareridt, og jeg havde på ingen på samme overskud og energi i min krop. 

Vi ses i afsnit 3

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *