Bladsellerijuice

AFSNIT 1

I dette afsnit om “den helbredende juice” får du viden om hvordan du får den største udbytte af sellerijuicen. Hvor meget du skal drikke, hvornår du skal drikke den, hvorfor er det 4,7 dl ? og hvorfor skal til drikkes op tom mave, hvorfor må den ikke fortyndes. 

Jeg har flere klienter der allerede er igang med at juice den – og mange af dem har allerede opnået effekt på stråle og kemo skader, fibromyalgi, dårlig søvn, blære problemer, muskelsmerter. 

God læselyst

SÅDAN får du størst udbytte af din juice. Hvis juicen skal have dem medicinske effekt så er det REN bladselleri, ublandet og ufortyndet. Ingen anden “blandings” juice med bladselleri i har samme effekt. Du kan heller ikke spise sellerien og få samme effekt. Bladsellerien er sund i sig selv , og juicen erstatter ikke at man skal spise den i sin mad. INTET erstatter altså kraften og effekten når den drikkes frisk og fuldstændig ren. 

Det er så simpelt som det kan være at lave juicen. Du kan være med hvis du har en juicer eller en blender. 

DU bruger ca 1 – 1 1/2 bundt til 1 juice 4,7 dl. Det kan varriere alt efter hvor tykke de er og hvor mange blade der er på dine stilke.

 • Skyl bladsellerien grundigt for jordrester 
 • skær den i små stykker
 • kør den gennem din juicer eller blender
 • hvis du ønsker det kan du si juicen for evt. “kød” ( hvis du bruger blender er det nødvendigt at si den og kun drikke saften. Den skal blendes på højeste kraft og til den har en jævn masse.
 • drik med det samme din juice på tom mave. Vent mindst 15-30 minutter med at indtage dit morgenmåltid.
 • HUSK at juicen ikke er et morgenmåltid men din naturlige morgen medicin.

Det er selvfølgelig bedst at bruge økologiske bladselleri. Mange synes at bladene på bladsellerien gør at den bliver mere bitter, den erfaring har jeg også, MEN bladene har en stor medicinsk virkning. De er fyldt med mineraler, andre næringsstoffer og gavnlige plantehormoner. HVIS du har problemer med smagen kan du i starten undlade at bruge bladene og løbende tilføje lidt efter lidt når du har vænnet dig til den særlige smag. 

OPBEVARING AF BLADSELLERI

Hvis du som jeg selv gør køber din bladselleri i et supermarked, kan jeg anbefale at du køber en kasse af gangen. De kan holde sig længe i køleskabet, og du slipper for at handle til dem hver eneste dag. Du undgår også krisen hvis de pludselig skulle være udsolgt. Nogen gange kan man være heldig at få rabat hvis man napper en kasse og evt. spørger til rabat ved større køb. DET har jeg selv fået et par gange. 

OPBEVARING AF BLADSELLERIJUICEN

Hvis du ikke kan drikke hele din portion med det samme er det bedst at resten opbevares i et glas med lufttæt låg i køleskabet. Friskpresset bladsellerijuice bevare sine healende egenskaber i ca. 24 timer, teknisk set kan den holde sig 3 dage i køleskabet. MEN den vil ikke være til større gavn efter den første dag. Bladsellerjuice mister nemlig sin kræft time efter time den er lavet. 

HVORFOR 4 1/7 dl

Den helt ideelle mængde bladsellerijuice er for de fleste voksne mindst 4,7 dl pr dag. Det er dog ikke nødvendigt, og du behøver heller ikke begynde med denne mængde de første par gange du forsøger dig med juicen. Når du er parat til rigtigt at gå igang er det dog en god ide at holde dig til mængden på de 4,7 dl – fordi de fleste af os har helbredsproblemer, nogle flere en andre og nogle har mange der skal overvindes. Bladsellerijuicen skal tilbagelægge en betragtelig distance på sin vej. Dens første forhindring er oftes i vores mund i form af bakterier, tandpastarester, mundskyld. HVIS du har behov for at børste dine tænder inden du drikker juicen, sørg så for at skylle din mund grundigt med vand efterfølgende. Det aller bedste er at vente med at børste tænder til efter juicen. Spiserøret er næste forhindring hvor juicen møder forhindringer, bakterier og aflejringer af amoniak og uproduktive skadelige syrer. Derefter kommer der en forhindring nederst i mavesækken, der sidder der en lille afsats lige inden tolvfingertarmen og alt efter din alder kan den alene være fyldt med årtiers affaldsstoffer. Det kan være rester af proteiner, fedstoffer, konserveringsmidler, størknet ammoniak, syrer som alt sammen danner et ætsende slam. Bladsellerijuicens natriumklyngesalte begynder at æde sig ind på bunken af gammelt toksisk slam og vil langsomt opløse den. Bladsellerijuicen møder igen en forhindring når den når til tolvfingertarmen – H. pylori, streptococcus og andre bakterietyper som vi fleste har uden at vide det. Juicen kæmper for at holde sig i live og aktiv og er allerede svækket når den når hertil grundet de ovennævnte forhindringer. Hele vejen gennem tovlfingertarmen bliver juicen bombarderet med syrer fordi vi alle idag har en Ph der er ude af balance. Mange af os er fyldt med bakterier der udvikler STORE mængder syre. Usund kost, vedvarende stress øger kroppens syreproduktion. Så snart juicen drikkes, altså når du indtager den første slurk begynder den at ændre kroppens pH, det er næsten som en eksplotion, når juicen forsøger at modvirke syreoverskuddet og denne kilde er med til at svække effekten. Med det du har læst nu er din bladsellerijuice ikke engang nået til vejs ende i kroppen, og der tilstøder mange mange flere forhindringer på vejen. Dette skriver jeg mere om i afsnit 2, dette giver dig måske en forståelse hvorfor vi skal drikke den mængde af juicen som vi skal.

STØRRE MÆNGDER BLADSELLERIJUICE

Det er selvfølgelig helt okay at drikke større mængder af juicen pr dag. 4,7 dl om morgnen og 4.7 dl eftermiddag/aften er RIGTIG godt for personer med autoimmune sygdomme eller andre kroniske sygdomme. Bladsellerijuicen sætter gang i udrensningsprocesser ved at natriumklyngesaltene nedbryder og tilintetgør sygdomsfremkaldende organismer og fjerner disse toksiske affaldsprodukter fra kroppen og fra blodet. Du kan være særligt udsat for at mærke ekstra til udrensningsprocessen hvis du er sensitiv, har mange toksiner i kroppen eller hvis dy har en lever med en virus som Epsterin-Barr ( dette virus fremkalder fibromyalgi, dissemineret skelrose, lupus, hashimoto, polycystisk, leddegigt, kronisk træthedssyndrom, diverse smerter i kroppen)

HVORFOR SKAL BLADSELLERIJUICEN DRIKKES REN OG PÅ TOM MAVE ?

For at få alle de gavnlige virkninger af bladsellerijuicen er det YDERST vigtigt at drikke den på tom mave. DET ER VIGTIGT. De 4,7 dl bladsellerijuice du drikker på tom mave hver morgen skal IKKE indeholde andet en bladselleri og det er der meget specifikke grunde til. Den ene handler om bladselleriens uopdaget undergruppe af natrium, som har en unik evnne til at forsvare dig og gøre dig fri af symptomer og sygdomme. Natriumklyngesalte er en af de mest kraftfulde bestanddele i bladsellerijuice. De skal indtages på tom mave for for at fungere rigtigt. Dette beskriver jeg mere om i afsnit 2 og 3

HVORFOR MÅ DEN IKKE FORTYNDES ?

Hvis man fortynder eller blander bladsellerijuicen går du simpelthen glip af den gavnlige virkning på din tarm, juicen har en kraftfuld effekt på fordøjelsen. En velfungerende tarm betyder nemlig at bladsellerjuicen optages meget meget bedre. 

I afsnit 2 går jeg mere teknisk i dybden – til dig der ønsker mere viden.

Jeg håber at dette indlæg har givet dig en større forståelse og større lyst til at drikke juicen. Jeg drikker den selv hver eneste morgen. Jeg er har ikke sygdomme eller ubalancer i kroppen, så er det i hvertfald ikke nogle jeg kender til. MEN jeg har været syg med kræft i mit øje, så jeg drikker den for IKKE at blive syg igen. Selvom jeg ikke som sådan fejler noget mærker jeg en kæmpe forskel ved at drikke den. Jeg sover meget meget bedre, og jeg har meget mere god energi til hele dagen. Det er selvfølgelig tidskrævende og måske også lidt besværligt at man skal igang med at juice som det første når man vågner om morgnen. MEN det er jo et valg man skal tage…. Jeg har istedet valgt KUN at fokusere på alt det gode jeg får ved at drikke den.

Rigtig god fornøjelse – Tak fordi du læste med

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Bladsellerijuice

 1. Imponerende og fantastisk at du skriver som du gør og forklarer forløbet gennem kroppen. Må virkelig prøves. Tak for dig. Har fulgt dig og dit øje og er så glad på dine vegne. Jeg ved du har gjort meget og fået et flot resultat
  Kh Anita

 2. Tak for noget af det fyldestgørende jeg har læst om juicen.
  Har selv juicet i ca 1,5 md.
  Ved 4,7 dl (2 bdt. ) Blev mit kalium skyhøjt, så jeg måtte gå ned til 1 bdt.
  Er i går startet på kemo og prøvede at finde ud af om det ikke er så godt sammen med kemo.
  Der er jo megen debat omkring antioxidanter og kemo??
  Hvad er din mening mht det?
  Mvh Helle

 3. Hvor har du viden fra om bladselleriens åbenbart fantastiske egenskaber?
  Kan man bruge den i en periode som udrensning. Tænker at når man er udrenset så kan man jo nedsætte dosis eller tage pause igen.
  Vh EG

 4. Hej Karina

  Må jeg henvise til dette blogindlæg, når jeg i denne uge, vil skrive noget om grøntsagssafter. jeg laver et blogindlæg og poster på FB og IG.
  Jeg har læste den medicinske seers bog om bladsellleri jucie og indtager det ca. 3 gange i ugen.

  Men jeg faldt for din udlægning af , hvorfor det er godt at drikke det.
  Mit blogindlæg bliver ikke kun om bladsellereijuice.
  mvh.
  Karina Rimmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *