Hvordan ændre man på de dårlige vaner ?

14. september 2019 0 Af KarinaG

Alle livstilsændringer skal være inspirerende. Energien, livsglæden og fornyelsen skal komme og mærkes indefra – jo hurtigere man mærker den positive forskel jo nemmere er det for os alle at “hænge” i og fortsætte.

Mange mennesker ønsker at ændre deres liv, på den ene eller anden måde, hvem af os har ikke været på en kur eller forsøgt at følge et livsstilsændrings program, hvor man efter kort tid er faldet tilbage i de gamle vaner ? For at kunne integrere de nye vaner uden et tilbagefald skal både kroppen og sindet være helt enige. Mange laver den fejl at de forsøger at ændre det hele på en gang. Det nytter heller ikke at man “slår” sig selv i hovedet hvis man falder tilbage i gamle vaner, fokuser hellere på alt det der lykkedes istedet for.

Mit råd og min erfaring er at man tager små og sikre skridt, så man langsomt vænner sig til det nye. I stedet for at skulle bryde de dårlige vaner handler det mere om at tilføje de nye lidt ad gangen, og efterhånden vil der ikke være plads til de dårlige vaner længere. Vær opmærksom, vær nysgerrig og mærk hvad der sker emotionelt i dig når/hvis de gamle vaner forsøger at overtage. Sørg for at det hele tiden er realistiske mål du sætter for dig selv. 

DU er den eneste der kan ændre din livsstil. Det er DIN vilje som skal bryde cirklen af ubalancer. Du kan hvis du vil

Print Friendly, PDF & Email